Skip to main content

Voorzitter

Phylicia Kaldenhoven

Sales Manager / Kees de Boekhouder, Impresario / WildChild Agency

Phylicia Kaldenhoven, geboren in 1985, studeerde Culturele en Maatschappelijke Vorming in Den Haag, gevolgd door Kunst & Cultuurwetenschappen in Rotterdam.
Haar professionele pad is rijk en divers en omvatte verschillende rollen in marketing, public relations en sales, evenals functies als impresario, fondsenwerver en beleids- en communicatieadviseur voor diverse theaters, theatergezelschappen, podia en muzikanten.

Jarenlang was ze mede-eigenaar van WildChild Agency, een impresariaat dat volledige ondersteuning biedt aan theatermakers en muzikanten, met een speciale focus op maatschappelijk betrokken voorstellingen en projecten. Thema's als diversiteit, inclusiviteit, cultuur, verbinding en duurzaamheid stonden en staan consistent centraal, zowel professioneel als persoonlijk. Haar achtergrond als derde generatie Indo-Nederlandse heeft ook altijd een terugkerend thema in haar werk en leven gevormd.

Bovendien is het overbruggen van de kloof tussen de creatieve en culturele sector en ondernemerschap een belangrijk aspect in haar carrière. Gedreven door deze interesse heeft ze gewerkt als communicatieadviseur over financiële faciliteiten voor creatief ondernemers. Momenteel bekleedt ze de functie van Sales Manager bij Kees de Boekhouder, een toonaangevend boekhoudkantoor dat zich richt op de creatieve industrie en culturele sector.

Buiten haar dagelijkse werkzaamheden blijft Phylicia betrokken bij de boekingen, publiciteit voor een selecte groep muzikanten en als adviseur voor creatief ondernemers.

https://linkedin.com/in/phyliciakaldenhoven 

Foto credit: Mark Groeneveld

Voorzitter