Frits! Laten we lastig zijn

Op 8 november 2016 zijn Frits Lambrechts en Elsbeth Vernout te gast in 'Van Huilenbroecks Pretpaleis', een culturele talkshow in het Torpedotheater. Het leven en werk van Frits Lambrechts staat centraal in de talkshow, die zicn richt op 'Vergeten Schoonheid, Verloren Muziek, & Artistieke Curiosa'.

De avond sluit aan bij de voorstelling 'Frits! Laten we lastig zijn'. Het theaterconcert naar aanleiding van de artistieke carrière van Frits Lambrechts was op 5, 17, 19 en 20 november 2015 te zien in theater M-Lab in Amsterdam Noord en op 7 mei 2016 in het Dorpshuis Landsmeer.

Tijdsdocument

'Frits! Laten we lastig zijn' is een tijdsdocument en uniek theaterconcert ineen. Voor de pauze componeren theatermaker Elsbeth Vernout, videokunstenaar Martijn Grootendorst en regisseur Selma Susanna een portret van Frits Lambrechts in beeld, stem en muziek. Na de pauze neemt de meester zelf plaats achter de piano en liet hij zijn Amsterdam zien en horen, ondersteund door een ensemble van theaterstudenten Hélèn Franke, Vosmar Nicasie en Jeninke de Jong en alumni Charles Halders (Theateropleiding Selma Susanna). Met nieuw en oud repertoire van Frits Lambrechts en Elsbeth Vernout en zijn - altijd lastige en onaangepaste - visie op deze tijd. Op verzoek is de voorstelling nog te boeken.

 

Foto's: Peter Boer

Frits Laten we lastig zijn 7 Foto Peter BoerFrits Laten we lastig zij 3 Foto Peter BoerFrits Laten we lastig zijn 5 Foto Peter BoerFlyer Frits Laten we lastig zijn achterkantFlyer Frits Laten we lastig zijn